Med andres ord...

Copyright © All Rights Reserved

DANSTRUP VANDRING

- EN STILLE RETREAT FOR LEDERE

Med andres ord...

 

"En nærværende vandring i tæt kontakt med naturen. Et kærkomment afbræk fra en travl og hektisk hverdag, der gav plads til refleksioner og fordybelse.

Jeg videregiver mine bedste anbefalinger – dette er en oplevelse for livet!"

Dorthe Højrup Nielsen, Communication Manager, Le Cruiset

"En gå tur med Majken og gruppen i Pyrenæerne var virkelig en fantastisk oplevelse. At vandre i det landskab, og bo de steder de havde valgt, var en oplevelse jeg aldrig glemmer. Utrolig mange ting falder på plads indeni, når man vandrer i de omgivelser og i sådan en gruppe hvor alle bare møder op med et åbent sind og hjerte. Alle sammen med hver deres historie i bagagen og parate til at vandre på stier fyldt med historie og smuk natur. En vandring som jeg varmt kan anbefale".

Johnny Nielsen, Owner, Jaca Tools

"4 dage med Majken I Pyrenæerne var 4 dage i ubeskrivelig fascinerende natur, stilhed og storhed. Jeg vendte hjem med en rig oplevelse der tilbød nærvær, åbenhed og fornemmelse af forløsning i mit sind. Når mine tanker berører turen varmes mit hjerte og jeg ved at der kommer jeg igen".

Helle Lehmann, Senior Vice President, Head of Skuld Copenhagen

"Jeg havde fornøjelsen at være med-guide på Majkens tur i efteråret 2014 og det var en fantastisk oplevelse. Majken har virkelig fået Pyrenæerne og de gamle Katharstier ind under huden, og formår at formidle sin glæde og indsigt til andre. Hun kan sit kram. Jeg har gennem mange år været optaget af vandring, stilhed og meditation, og de fire dage var en perfekt lejlighed til i ro og mag at fordybe sig. Alene og sammen med de andre på turen."

Jon Bertelsen, Managing Director, Scenius ApS

"Vandring har aldrig været min kop the! Bare sådan at vade af sted, bare for at vade, gav ikke mening for mig. Turen til Pyrenæerne ændrede på mange måder den overbevisning. Det at blive revet ud af hverdagens trummerum og bare være dér, skridt for skridt, midt i den vidunderlige natur Pyrenæerne byder på, var en meget særlig oplevelse for mig".

Anna Høegh-Andersen, Project Manager, FDM

"At lægge den travel hverdag bag sig og deltage I Majkens 4 dages vandretur I Pyrenæerne, har givet kød på rygraden. At vandre så intenst, og i stilhed, i så flot en natur så man kun kunne lade sig imponere, var virkelig afslapning for krop og sind. Majken havde krydret vandringen med små opgaver og enkle kulturelle stoppesteder på turen, der for mig gav indtryk jeg aldrig glemmer. Turen var for mig alt hvad jeg kunne ønske, og jeg takker hermed de andre deltagere og Majken for en uforglemmelig tur".

Jakob Voldby, Selvstændig Fødevareproducent .

"Jeg var så heldig å få plass på Majkens vandring i Pyrenæerne høsten 2012. I tillegg til godt selskap, ubeskrivelig vakker natur og deilige måltider, var det for meg starten på en indre vandring, en prosess som har vært forløsende på et annet område av mitt liv. Jeg er glad for at jeg fikk delta."

 

Anne Synnøve Simensen, Frilansjournalist og forfatter