Baggrund

Copyright © All Rights Reserved

DANSTRUP VANDRING

- EN STILLE RETREAT FOR LEDERE

BAGGRUND

Lidt om mig og min baggrund for at vandre

Jeg har siden de unge teenageår, været facineret af historierne fra Kathar-landet, ikke mindst heltesagnet om Parzival og hans søgen efter Gralen. Min historiske interesse udmyntede sig i en BA i Historie fra Københavns Universitet, men interessen for 'den gode fortælling' fik ikke helt lov at blomstre i det akademiske historiemiljø. Sidenhen valgte jeg at læse

Sprogpsykologi og færdiggjorde min kandidatgrad sideløbende med stillingen som HR og intern kommunikationschef. En perfekt faglig og akademisk sammensmeltning.

 

Med en baggrund inden for både ledelse og HR, har jeg et interessefelt omkring udvikling af ledelsesegenskaber, særligt med fokus på det sprogliges dynamik i forandringprocesser og daglig ledelse.

 

Hvorfor vandrer jeg?

Jeg oplever at vandringen er med til, at sætte kroppen 'i takt'. Det er næsten for floskel-agtigt at skrive noget om, hvor hektisk hverdagen kan være... Men når man har rendt fra morgen til aften ofte med en følelse af, at være et par minutter bagud måske allerede før man kommer ud af dynen, sker der noget fantastisk på en vandring. Kroppen finder tilbage i en rytme, og man kan næsten høre de små klik af velbehag hele det indre system giver fra sig, når det kilometer efter kilometer, sætter sig på plads

 

I Pyrenæerne ligger en stribe Katharborge - eller ruinerne herfra. Veje og stier fører fra borg til borg på den franske side af Pyrenæerne, i et område hvor sagnet siger, at Gralen blev vogtet i Montsegur borgen. (Billeder, se under galleri).

 

At forene vandring, min historiske interesse for området i Pyrenæerne samt lederudvikling via det dialogiske, er for mig at se, den ultimative vej til forandring. Så, tag kroppen med på en indre og ydre rejse i Katharlandet.

 

Den professionelle mig

Den røde tråd har været udvikling af mennesker og organisationer. Som butikschef fokuserede jeg på, hvordan den enkelte kunne udvikle sig, og samtidig være troværdig formidler af virksomhedens kultur og værdier. De erfaringer tog jeg med ind i Human Resource hvor jeg har arbejdet mere overordnet med organisationsudvikling, lederudvikling, teamudvikling, strategiforløb og implementering. Jeg brænder for at arbejde med autentisk udvikling. Og det fortæller jeg gerne mere om.

 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak